Dat is hoe ik test

Julian van Loon

Te vaak mensen worden overgelaten zonder de beste kwaliteit producten, omdat ze niet het juiste begrip van hoe deze producten worden gemaakt. Wij streven ernaar om onze lezers te helpen een beter begrip van het proces dat gaat in het maken van de snijpatronen die ze dagelijks gebruiken. We hebben veel verschillende patronen en we hebben gewerkt aan het opbouwen van een zeer uitgebreide bron voor patroon makers die willen leren. We hopen dat we een bron kunnen bieden voor veel patronen makers, ongeacht hoe geavanceerd hun vaardigheden zijn.

Als u een project in gedachten heeft dat u met ons wilt delen, u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Als uw idee goed is, zal het worden gekenmerkt op onze site. Als dat niet het is, laten we u nog steeds weten dat er een probleem is in ons proces. We waarderen feedback van jullie allemaal en we zullen hard blijven werken om de beste snijpatronen naar onze lezers te brengen. Bedankt voor uw bezoek! We hopen dat u genoten hebt van dit artikel.

We zijn de eersten die de beste tests introduceren en we zijn voortdurend bezig met het onderzoeken en verbeteren van de technologie en processen om u te helpen de meest succesvolle ter wereld te zijn.

In de afgelopen week hebben we verschillende artikelen gepubliceerd:

We zullen het vrijgeven van nog eens twee artikelen in de komende dagen, dus stay tuned voor die! Vandaag willen we een nieuwe sectie introduceren op onze blog, waarin we een aantal van de verschillende technologieën bespreken die we gebruiken om je werk te testen. Vandaag gaan we het hebben over de verschillende soorten testers, wie we inhuren en hoe ze werken. Wat is een Testing Engineer? Het fundamentele verschil tussen testers en testers is dat deze laatste in meer dan één fase van de levenscyclus van een product worden gebruikt, terwijl testers voornamelijk worden gebruikt tijdens de ontwikkelingsfase. Een typisch product kan verschillende soorten ontwikkelingsfasen hebben, zoals interne ontwikkeling en een productlancering. Er kunnen ook meerdere releasefasen of fasen zijn.

Daarom bieden wij u de beste snijpatronen die op dit gebied beschikbaar zijn, om aan uw wensen te voldoen.

Als u op zoek bent naar een snijpatroon voor uw instrument, is de beste manier om er een te krijgen van een betrouwbare bron - onze experts op dit gebied. We weten dat u veel eisen hebt, dus bieden we snijpatronen voor vele snijsoorten in verschillende materialen. We kunnen weer snijden en snijden. En we nemen je mee door alle stappen om je nieuwe patroon te krijgen. Onze experts helpen u bij het kiezen van een snijpatroon dat voldoet aan uw behoeften en uw budget. Hoe zit het met andere snijpatronen? We kunnen ook snijpatronen in ander snijmateriaal (waaronder hout, leer, plastic, metaal, enz.) te koop aanbieden. Dus wat heb je nodig om een patroon te snijden? Je hebt het volgende nodig: een snijder. Een schaar voor het snijden.

Op het eerste gezicht ziet het snijpatroon er geweldig uit en is het zeer schoon. Maar als we kijken naar de details wordt het duidelijk dat er een aantal gebieden van het patroon die enigszins zijn verhoogd, die kunnen worden veroorzaakt door een paar details niet helemaal recht als ze werden vastgesteld. Wij geloven dat deze zijn eigenlijk het resultaat van een paar extra steken op de snijkanten en dat deze steken niet aanwezig moeten zijn bij het gebruik van onze snijpatroon. Voor het grootste deel van deze steken zijn vrij onschadelijk, maar ze kunnen een beetje een pijn te verwijderen, dat is waarom we hebben een gids over hoe ze gemakkelijk te verwijderen opgenomen.

Om de details in ons snijpatroon te zien, klikt u op de afbeelding. Met het nieuwe snijpatroon uit de weg, zijn we klaar om recht in de snede te duiken.