Waar vind ik een gids voor een Tanzmariechen uniform?

Julian van Loon

De website van de Amsterdamse uniformontwerper en de patroonontwerper in Amsterdam, die er allebei erg goed in zijn. Als u op zoek bent naar een patroon voor een uniform in Amsterdam, vindt u het in de volgende pagina's van mijn blog:

Er zijn drie secties in de website: de uniforme ontwerpsectie, de uniforme constructiesectie en de uniforme patroonsectie. In de eerste twee van deze twee secties zijn er verschillende manieren om een patroon te snijden. In het derde deel, de uniforme patroon ontwerper biedt een patroon, een patroon ontwerp en een patroon tekening. Het ontwerp tekening is een beetje makkelijker, als je weet hoe het te tekenen in 3D. In dit artikel gaan we uitzoeken hoe we een Amsterdams uniform kunnen maken.

Voordat we beginnen met onze tutorial, moeten we een eenvoudig begrip over de uniformen hebben. In een uniform worden de uniformen gebruikt op verschillende soorten apparatuur en op verschillende soorten voertuigen. Zo gebruikte het Nederlandse leger uniformen met een Amerikaanse hoed, blauwe sokken en jeans (ook wel het "Mulligan" uniform genoemd). In tegenstelling tot Letter Sjabloon Action, is het merkbaar zuiniger. De Nederlandse marine gebruikte uniformen met een traditioneel uniform met marine en witte kleuren. Om uniform te snijden heb je een paar dingen nodig. Ten eerste hebben we een tekening van het uniform nodig. Een tekening is een tekening van een vorm of een ontwerp. Vervolgens hebben we wat snijgereedschap nodig. In de zelfstudie gebruiken we de meest voorkomende tools. Hier is een lijst van de meest populaire snijgereedschappen.

– Het mes met een schaar is een veelzijdig hulpmiddel, het wordt gebruikt voor het snijden van het patroon of ontwerp. - Een messensnijder is zeer nuttig als je nodig hebt om iets als een patroon te snijden, of zelfs een stof. – Een mes is ook goed voor het snijden van stof. - Een hand aangezwengeld snijder is de meest voorkomende soort mes. Het is zeer eenvoudig te gebruiken, het is zeer nauwkeurig en gemakkelijk te snijden. – Een schaar wordt gebruikt om het patroon te snijden. Het belangrijkste hulpmiddel is het mes, u dit in vele opslag vinden die het snijdende patroon verkopen. Het is gemaakt van hout en is zeer scherp. Er zijn twee soorten messen: een scherp mes en een scherpe snijder. Ik gebruikte een scherpe snijder op mijn stof. De messen zijn niet erg belangrijk in het patroon maken proces, als je wilt leren om patroon te maken, moet je beginnen met een schaar. - Wat voor soort garen gebruik je voor het snijden patroon? Voor het snijden patroon u gebruik maken van katoengaren. Het kan sterker zijn dan Pattex Porselein Lijm. Ik vond dit niet in mijn lokale winkels, maar het is op grote schaal beschikbaar. Ook Hotel De Draak zal een poging zijn. Voor de stof heb je een katoenen draad nodig (het kan ook gemaakt worden door naaigaren of vlecht). Het is het beste om de draad met u te allen tijde.