Waar vind ik een patroon voor een autohoes?

Julian van Loon

er is niet, er zijn geen patronen voor deze auto, sorry! Ik heb het niet over de traditionele soort, met de kleine papier cut-out. Ik bedoel, het soort dat je daadwerkelijk vinden in een winkel of online. In feite zal ik je dat patroon laten zien dat bijna altijd een echt patroon is. Ik zal je een autohoes laten zien die een echt patroon heeft. Dit is het patroon dat ik je ga laten zien:

Laten we beginnen met te kijken naar dit patroon vanaf de top. Ik ben geen patroon maker, maar ik weet zeker dat ik u kan voorzien van wat begeleiding voor het patroon: Ik gebruikte rode en witte draad op een 4,0 mm haak, met een 5 mm haak. Toen nam ik mijn schaar om de hoeken van het stuk te snijden en zorgde ervoor dat de twee randen dezelfde hoogte hebben. En hier is het afgewerkte deel:

Ik weet niet zeker of ik was de enige die merken dat dit een patroon te dekken, maar ik heb het gevoel dat sommige van mijn lezers kan ook hebben gespot.

Het volgende wat we zullen bekijken is het deel onder de eerste uitsnede. Het is een gemakkelijke manier om een beetje meer ruimte te creëren voor je patroon, wat ik denk dat een belangrijk punt is voor de rest van het patroon. In de tweede uitsnijding ziet u de uitsnede van het oorspronkelijke patroon aan de linkerkant en van de gewijzigde aan de rechterkant. En hier zie je ook enkele details van het oorspronkelijke patroon. Waar zijn ook gesneden patronen en instructies voor grote maten? Nu we allemaal klaar zijn met het patroon zullen we een patroon maken om het af te maken. Bekijk het rapport patroon experience report. Om dat te doen moeten we het patroon dat zal worden gebruikt om de cover te maken creëren. Dus, ga je gang en maak dat patroon. Laten we verder gaan met het uitsnijdgedeelte. Knip deze er maar uit. Laten we nu de knipsel maken. Dit is echt een heel belangrijk onderdeel. Je moet deze stap heel zorgvuldig doen. Niet alleen knippen, maar ook trim weg een aantal van de zijkanten en zelfs de hoeken van de vorm.