Waar zijn ook gesneden patronen en instructies voor grote maten?

Julian van Loon

Bezoek mijn site en ik zal u voorzien van de meest gedetailleerde instructies voor grote maten. U vindt deze cut patronen op veel plaatsen op het internet, bijvoorbeeld, deze en deze.

De cutpatronen

Ik wil u een eenvoudige, beknopte en duidelijke uitleg geven over hoe u de patronen in deze tutorial knippen.

Snijd uw patroon uit het kleurenpalet van het stuk, indien nodig. Als u het witte kleurenpalet gebruikt, ziet de witte kleur er saai en saai uit en ziet het eruit als een stuk wit papier. Het patroon zal gemakkelijker te snijden als u een aantal van de andere kleuren. De snijpatronen kunnen in verschillende maten worden gesneden, afhankelijk van de grootte van het snijstuk. Als je snijden van een 10 bij 10 vierkant, moet je het snijden op dezelfde manier als of je het snijden van een 3 bij 3 vierkant (een vierkant in elk van de 4 hoeken). Het kleurenpalet

Het kleurenpalet is een beetje lastig te beschrijven in woorden. Het is een combinatie van kleuren die het patroon opvalt. Er zijn twee basiskleuren van kleurenpalet. U wit en zwart vinden, evenals grijs, blauw, groen, roze, paars en groen. Ik koos ervoor om wit te gebruiken als mijn belangrijkste kleur, maar je elke andere kleur gebruiken, zolang het patroon opvalt. Ik heb een volledig kleurenpalet van ongeveer 400 . Ik gebruik zwart voor de achtergrond, blauw en rood voor de hoogtepunten, en grijs en groen voor de patronen op de kleding. In tegenstelling tot Papier Sticker, kan het veel meer klinkende. Je elke kleur kiezen die bij je past, maar ik heb een klein geheim dat later zal worden onthuld. patroon zal ook een test zijn.

De kleuren die ik heb gekozen zijn gebaseerd op de kleuren op de vlag van Nederland. Wit is de neutrale kleur, het ziet er goed uit op de achtergrond. Ik moet zeggen dat de zwarte is de meest saaie zwart dat ik heb gezien. Ik moet toegeven dat ik ook graag de donkere kleuren van de vlag, dus het lijkt mij dat de kleuren die u koos zijn te donker.